Falska nyheter Ciphr hack

Falska nyheter Ciphr hack

Kära Ciphr kund,

Vi kontaktar er för att informera om det senaste försöket till att vanherdra Ciphr säkerhets system. Vår snabba tillväxt har fått konkurrenterna försöka stoppa oss genom blockeringar, DDos attacker och sprida falska rykten.Vi är förbryllade över att ett företag i denna branschen offentliggör information oavsett omständigheter.

Vi har nu löst igenom alla meddelanden om det så kallade ciphrhack. Det enda som påverkar oss är den falska hörsägnen. Vi garanterar att detta är smutskastning från skysecure.

Istället för att förbättra deras egna system håller de sig sysselsatta med att försöka förhindra andra företags tillväxt.

VI GARANTERAR ATT DIN SÄKERHET ABSOLUT INTE ÄR I FARA.

Informationen hämtades från en förrädisk återförsäljare som fått access till vårt säljsystem och agerat skadligt. Detta resulterade i att mejladresser och imei vart synliga största delen av de listade var utgångna och därför irrelevanta.

Vi har utfört en full säkerhets chansning på vårt crypto, appar, server och säljsportal. Den gamla infon är obsolet och nu patchad. Granskningen offentliggörs snart och validerar vår produkt och alla våra

CIPHR Management