Vals nieuws Ciphr hack

Vals nieuws Ciphr hack

Geachte Ciphr klant,

We hebben nu alle berichten gelezen over een zogenaamde Ciphrhack. Het enige dat ons op dit moment raakt is de slechte publiciteit voor ons bedrijf. Wij garanderen dat dit weer een smerig spelletje is van Skysecure. In plaats van het verbeteren van hun eigen systemen, is Skysecure druk bezig met het verhinderen van succesvolle concurrenten.

WIJ GARANDEREN DAT UW VEILIGHEID ABSOLUUT NIET IN GEVAAR IS.

De betreffende informatie is door een voormalige Ciphr verkoper van ons, die toegang had tot ons verkoopsysteem, verstrekt aan Skysecure. Als gevolg hiervan zijn e-mailadressen en IMEI zichtbaar geworden. De meeste emailadressen zijn al lang verlopen en het grootse deel van ons totale klantenbestand komt er niet in voor.

We hebben een volledige security audit, lees als het compleet doorlichten van de gebruikte infrastructuur en alles eromheen zoals onze crypto, apps, server en sales portal, afgerond. De hieruit verkregen informatie is inmiddels verouderd en alle zijn gepatcht. De genoemde audit/assessment zal binnenkort worden vrijgegeven en zal ons product en alle claims die zijn uitgesproken bevestigen.

Als eerste blokkeert Skysecure ons, daarna hebben ze een promotie tegen Ciphr en vervolgens dit! Waarom zijn ze bang voor ons? Omdat ze weten dat ons product veel beter is!!!

Geen enkel bericht is gehackt of uitgelezen!

Wij staan sterk achter ons product en garanderen uw veiligheid.

Indien u nog vragen heeft kunt u dit bericht beantwoorden.

CIPHR management